ELVA

Allt är 11
11 är Lilith.
Lilith är allt, och Paulo Coelho hjälper Lilith, han vet.

11 000 år sedan så var det Gudinnan, hon var den förste och den andre, = 11

Tågstationen i Florens heter Santa Maria Novella (efter kyrkan så klart..) Ett tåg är som en etta. Två tåg som möts på varsitt spår blir 11
Ett tåg är som en orm som ringlar sej fram.. The snake is long, seven miles.. seven miles är 11 000 meter.
Liliths symbol är ormen.....

Elva = Leva.... 

Maria Novella, den nya Maria... Ninas blogg heter Ninanuova...

Renässans = 11 ... Vet inte varför, men när man säger eller läser ordet låter det likadant som 11

Postnumret till Gamla Stan där vi har en övernattningslägenhet är 111 29 Det är så konstigt att jag satte i halsen när jag fick veta det.

Varje dag tittar jag på klockan precis 11.11 Aldrig 12.12 eller 14.14. ALLTID 11.11

Himlen är 11.

Jorden är 8..... varför då....? hmm... 

Blå tankehimmel

Drömde att jag var i en stad, någonstans, på gatan/en trottoar... Fast i en tunnel, en osynlig tunnel, mer som ett maskhål mellan två världar..
Jag tänker för mej själv att jag måste föreställa mej en blå himmel, så blå att det nästan är omöjligt, djupt djupt barndomsblå himmel.
Så ser jag den, inte att jag tittar upp mot himmeln i min dröm utan jag ser den som en himmel som bara existerar med hjälp av kraften av min tanke. Den finns på riktigt, men bara för att jag skapat den.



BLÅ AV MIN TANKE MEN GUL UTAV DEJ.. Kände jag bara för  skriva.

sammanträffande...

Drömde att jag o Charles satt på kanten till fontänen som finns på Fristadstorget här i Eskilstuna. Det var ganska ljust men ändå natt, svensk sommarnatt med andra ord..
Vi var nog lite småfulla, och jag stötte på Charles, jag ville liksom att det skulle bli han o jag den natten,, samtidigt tänker jag: Men Gud Charles, hahaha, vi är ju nästan som syster o bror, men ändå...

På morgonen/förmiddagen går jag, sällsynt som det är, in på facebook för o kolla lite bara, det första som händer är att Charles kontaktar mej på chatten,, han skriver: "Charles" bara.. Så berättade jag att jag drömde om honom, att vi var fulla och att jag hade stött på honom i drömmen,,  att jag är en snusktant!
Charles håller med mej och förtäljer att jag vid ett osedvanligt onyktert tillfälle hälsat på honom utanför Gia Cosa i Florens genom att ta ett stadigt punggrepp på honom.

Charles o jag. Lika som bär? eller fulla som bär....? hihihi

Synkront möte mellan dröm o verklighet.


Så .

Jo. 
Jag började läsa ur "Brida" och jag känner väldigt intensivt att i denna bok kommer det finnas tecken jag behöver för att få svar som kommer leda mej.

Det står så här; och inte i följd.. Att denna tjej Brida söker upp en mästare som är dubbelt så gammal som henne, han vet att han är hennes andra hälft (de har blivit delade av världssjälen) men hon vet inte om det än..
 
Hon träffar en kvinna Wicca som spår henne i tarot, hon får upp kort nr 29 (!!!!) klöver kung! (precis som jag fick i Florens en gång för länge sen)
Kortet betyder bra beskydd, av en mäktig man, stark, svarthårig..... 

sen får hon upp kort nr 11 !!!!!!! KRAFTEN. Bilden på kortet föreställer en kvinna som öppnar ett lejons käftar. (LILITH !!!!)
Det var här som jag började gråta av chock eller glädje... 

Nu råkar Bridas pojkvän heta heta Lorens (Lorens Florens...) De dricker vin o talar om  stjärnorna..

Jag bestämde mej efter att ha läst detta att jag nästa morgon dvs idag skulle klippa av mej håret.

Så här ser det ut nu.


MITT NYA HÅR! 

Tack Paulo Coelho!

Efter spy-ut-ondska drömmen jag hade har jag bara väntat på att det ska hända nåt...
Så igår läste jag ut boken om Djingis Khan, skulle välja ny bok o läsa (ja, jag har typ 7-7 böcker som bara ligger o väntar på o läsas)
Där ligger den:
 
Äntligen får jag läsa boken jag köpte för snart ett år sen! (jag var tvungen att läsa ut Anna Karenina ca 1000 sidor... först)

Där har kanske den viktigaste boken av Paulo Coelho legat o bara väntat på mej, men nu kände jag det, det är tid att läsa den nu.

Nu måste jag avbryta mej själv, sprallungen Manfredi vaknade, sitter i mitt knä, men nu tycker han att det är tråkigt, jag fortsätter med mitt magiska äventyr senare..

MEN NEJ, FÖRST!
ÄNTLIGEN!!!!
Det här bestämde jag mej för i natt:
  
Tack vare Paulo Coelho.


AAAAAAHHHHHHH AAAaalfhldzhjfönöfhkmnafhkn.!!!!!!

SAMTIDIGT SOM JAG SKREV FÖRRA INLÄGGET OM FLAMINGON SÅ LYSSNADE JAG PÅ "SAILING" MED CHRISTOPHER CROSS (en sån här söderhavs-nostalgisk låt för Francesco)
JAG TYCKER EGENTLIGEN INTE OM DEN, LADDADE NED DEN TILL FRANCESCO,, MEN SÅ KOMMER NÄSTA LÅT I SPELLISTAN SOM ÄR "TWIST AGAIN" MED CHUBBY CHECKER..

PASSAR INTE ALLS MITT SKRIVHUMÖR JUST NU, JAG KLICKAR TILLBAKA TILL "SAILING" FÖR DET ÄR FANIMEJ NÅT MED DEN DÄR LÅTEN, DET ÄR NÄSTEN SOM ATT JAG KÄNNER VAD FRANCESCO KÄNDE DÅ, NÅN GÅNG PÅ 80-TALET NÄR HAN WINDSURFADE TILL DEN HÄR LÅTEN, KÄNNS SOM ATT DET VAR JAG SOM GJORDE DET!!

NÄR JAG TITTAR UPP SÅ FINNS DET EN BILD MED CHRISTOPHER CROSS CD-OMSLAG.

SÅ HÄR SER DET UT:

:

Det har verkligen börjat!!!!


Flamingo fortsättning

Jag o Francesco var uppe till övernattningslägenheten i Gamla Stan Sthlm, vi kånkade in en säng genom fönstret (!) och installerade lite andra grejer.
Jag tittar upp mot ett fönster i huset mittemot, och där står den: EN FLAMINGO I TRÄ.

Bara början

Drömde för 3 nätter sen att jag satt på ett toalettgolv. På toalettstolen satt Amalia, fullt påklädd.
Jag känner hur jag fylls till bredden av en begynnande rap!
Den tvingar sej genom min kropp, en känsla av att jag måste kräkas fast utan illamåendet.. 
Jag böjs liksom bakåt för att göra plats för den o när den kommer så kastas jag framåt och ut kommer små små små korn.. EXAKT som det är i filmen "The Green Mile" där John Coffey healar folk och sedan spyr ut ondskan.

Det är också precis vad jag kommer o tänka på i drömmen, jag blir glad, skrämd och upprymd när tanken slår mej att jag kanske också har samma gåva.

Så tittar jag upp på Amalia som sitter kvar på toan, hon tittar chockat på mej, jag tittar chockat på henne och så säger jag o skrockandes; "Snacka om The Green Mile effect"

Sen vaknar jag. 

8 blir 9

8 inlägg på samma kväll, nu är det nio..

Alla goda ting är 9 som katten sa...

Sista blosset.

Kändis nojja???

Undrar vad det är för fel på mej när detta är fjärde gången på, jag vet inte, typ 6 veckor jag drömt om en manlig kändis!! Först Barack Obama sen Bob Dylan sen Tom Jones o sist och verkligen minst Måns fucking Zelmerlöw!!
Snacka om o gå neråt i kändisfaktor för att sedan djupdyka ner till MÅNS!!!

Jaja, vad detta vill förtälja kan man undra..

Nu ska jag gå o lägga mej. Drömma om Elvis kanske, för att bryta denna nedåtgående trend hoppas jag.... fast jag vill helst drömma om eld,, mycket intressant..

god nattt

En "kändis" till!

Okej... Drömde alltså att jag simmade i ett badhus med en grupp människor. Vi simmade inåt "land" i en grupp och bredvid mej simmade en kompis (som inte finns, i drömmen var det en kompis hur som helst)
Emot oss simmar en man, och både jag o min kompis vill ha hans uppmärksamhet, fast jag låtsas inte om det, men när han kommer riktigt nära så simmar jag iväg från min kompis utåt i bassängen.
Nånstans känns det som att jag fejkar en drunkning och det fångar mannens uppmärksamhet och jag blir nöjd.
Han o jag drar oss in mot kanten och där står vi nära varandra, han håller om mej och jag upptäcker att det är: 
MÅNS ZELMERLÖW!! 
Usch!! Min "hat"kändis! Jag tänker; Usch Måns Zelmerlöw, men fan vad attraktiv han är ändå...
Han säger: "viska i mitt öra..."
Och när jag tittar på hans öra är det JÄTTESTORT, som en hel huvudstorlek.. och jag blåser i det.. tror jag.

Sen är jag nån annanstans.. Där finns det en äldre man som säger (apropå något vi talar om i grupp) att DET gjorde han minsann på tiotalet! (jag vet, det finns inget som heter 10-talet alltså 1910 talet..) men det är det han säger, och upprepar att han är minsann så gammal att det gjorde han på tiotalet. Jag säger (full i skratt) men 1800 talet då, vad gjorde du då?? hahahaha fnissar ihjäl mej! tycker det är kul att han måste vara så gammal att han är född på 1800 talet.
Så vänder jag mej till Francesco o säger; hahaha han säger att han gjorde det o det på tiotalet, o det måste ju betyda att han är 100 jävla år!! hahaha men han är ju bara 65-70 år! Hur dumma tror han att vi är?? hahahahaha!!

Sen vaknade jag.

Ett öga rött

Så kan det bli

Lite färg på mitt öga.. 

Telepati

Här satt jag o dividerade huruvida jag skulle skriva om min vän Totte eller inte eftersom jag kom att tänka på honom när Bob Marley remixen han gav till mej dök upp i spellistan.. En halvtimme senare messar han mej!
Undrar om jag är vaken..
Totte min äskade vän är en sån här som bara är. Ibland är han min idol, fast det vill han nog inte vara.. 
Skönaste snubben i stan hahaha!

Ja, vad kan jag mer skriva.. inte mycket mer.
Totte som bara är, räcker..

JAG BAJSAR ALLTSÅ FINNS JAG, HIHIHI

Jag bajsar ur mej blogginlägg!

Skriver nästan aldrig, o sen när jag gör det blir det bajskalas!!

Skulle vara kul o utöka sin läsarkrets också.. hur gör man då? Skickar runt email till alla vänner o bekanta...? Men fan, folk har ju faktiskt bättre för sej än o läsa mitt bajseri.

Fast jag hade ju tyckt det va roligare o läsa mina kompisars bloggar, med riktiga tankar från riktiga liv istället för o sitta bänkad framför en jävla tv 4 timmar varje jäkla kväll. Verklighetsflykts-apparat säger jag!

jaja, Sverige är kallt och tråkigt 8 månader om året... då går det så här.

Rosa mål

Så klart måste jag måla en Flamingo på lampan! Till tonerna av Bob Marley.. Undrar om det finns Flamingos på Jamaica.. det tror jag... STIR IT UP för fan!

ja, det var bara det...

PLEASE DONT YOU ROCK MY BOAT.. CAUSE I DONT WANT MY BOAT TO BE ROCKED

Flamingo kvintetten

Oj, nu blev det en slags spådom.

Jag har stött på Flamongos, hahahaha jag menade inte o skriva mongos, hihihi va kul det blev! Det är ett nytt djur, Flamongon, livsfarlig! hahaha
                                                          

Ne men alla fall, så har det varit Flamingos i min värld 3 ggr nu och i rubriken tänkte jag helt humorlöst skoja till det o skriva Flamingo Kvintetten som är ett dansband och så kände jag då att om det nu är så att det är nåt dessa Flamingosymboler vill säga mej så kommer jag stöta på dem 2 ggr till så det blir en kvintett eftersom jag mött dem 3 ggr redan.
 
Vi få se om det blir en kvintett, jag ger det 3 veckor.

Bob ååhh Bob



Whatever colors you have in your mind, i show them to you and you see them shine....

Why wait any longer for the world to begin, you can have your cake and eat it too,
why wait any longer for the one you love, when he`s standing in front of you!

Usch det finns för mycket bra med Bob, o så fick jag inte se honom i Globen heller... Blev inge bra med barnvakt just då, Manfredi var kinkig och vi var inte förberedda som vi ville..

Här sitter jag i mitt kök o lyssnar på Bob.

Ska måla på en lampa. Dricker lite öl. Det är ju påsk, rosa torsdagen.

Jag har drömt att jag brann, att jag tog elden som jag förstod skulle kanske bränna mej till döds, det gjorde ont men det var för en god sak.

The answer my friend is blowing in the wind

Jag drömde också något utan bilder. Jag bara visste hur små vi är, hur livet alltid sett ut, att det alltid är likadant, födelse och död, det vanligaste och obetydligaste men det viktigaste och mest mystiska, vidunderliga.. Jag hade liksom svaren, som inte var några svar. Det bara var..

She takes just like a women, she makes love just like woman, yes she does and she aches just like a woman, but she breakes just like a little girl

HÄR ÄR JAG


Kökskonstig.

Ska måla lite...

Bajsa på lampan!

Den kluvna klöven




Jag är egentligen associal och blyg, men älskar att vara social.
Jag är lat, men fylld av energi.
Jag tycker om ordning, men älskar kaos.
Jag måste ha balans, men älskar att överdriva.
Jag älskar mörker, men är mörkrädd.
Jag bryr mej om vad andra tycker, men samtidigt skiter jag i vad andra tycker.
Jag offrar min egen vilja framför andras, men jag är ett ego.

Det finns fler. Vänta bara..


RSS 2.0