Jag är kompis med Barack!

Så kuuul dröm i natt!!

Jag var speciellt inbjuden till Barack Obamas presidentkröning i ett litet litet rum i ett jätte jätte stort hotell.
Jag gick dit med mina föräldrar och jag var uppklädd fast snarare utklädd till tant, med jätte obekväma tant- klackskor i svart lack... USCH!
Inom mej hade jag en sån glädje att den är helt omöjlig o beskriva, som att man vunnit 100 miljoner o ska åka till Las Vegas.. Jag hade alltså den här oerhörda bubblande glädjen inom mej för att Barack Obama skulle bli officiellt krönt till predident..

Efter ceremonin så blev det disco.... Det var fullt med "ungdomar" som ville börja bråka, aj då tänkte jag.
Så jag o mina föräldrar bestämde oss för att gå därifrån innan det spårade ur eftersom vi nu va förklädda till tanter, som ulvar i fårakläder fast med hjärnor som tanter.. eh alla fall.

Men nu när vi skulle gå så hittade vi inte våra skor eller rättare sagt en av dem. Jag var helt säker på att det var ungdomarna som tagit en av varje sko från både mej o mamma, ( här är inte pappa med längre)

Sen är jag och Barack och Michelle i ett annat rum i hotellet, mysigt o mörkt med gammeldags inredning och öppen spis, vi dricker whiskey och Barack är full hihihi! 

Vi sitter på ett bord  dinglar med benen som barn.. O jag är orolig för att Michelle kanske tycker att Barack stöter på mej fast han nog inte gör det.

Sen är jag plötsligt med kompisar o alla tycker att jag va dum som inte fotat dem, men det tycker inte jag för jag vill inte förstöra våran vänskap.

DET VAR ALLT FÖR BARACK DRÖMMEN, sen drömde jag nå helt oförklarligt.. 


RSS 2.0