Barer o parker..

Befann mej helt ofrivilligt pa nan liten klubb/bar i nagot land.
Var dar med en kompis som va skitfull. Jag ville ga hem, det var fastklibbad sprit pa golvet och fullt med krossat glas. (som min gamla lagenhet ungefar hahaha)!
Jag pratar med nan o sager att det trots allt ar lite av ett luffarstalle, alla stammisar ar gamla alkisGubbar, da blir det sa har.
Jag far med mej min kompis och nar vi gar ut sa marker jag att jag har en glasbit i hogerfoten (precis som forr i tiden)!! jag tanker: da kan jag ju inte ta pa mej skon! Fast jag har redan skor pa mej..

Vi kommer till nan slags fantasipark med en luddig ljus och ganska lila kansla med gras, valdigt ljusgront gras och  (oidentifierade djur)
Jag bestammer mej for att verkligen ga hem nu, jag ar trott och Inte full som de andra (for det finns "andra"  i sallskapet dar forutom jag och min kompis).
Jag ska ga och min kompis ska folja med mej, vi bor nara varandra, men hon forsvinner o jag trottnar o ska precis ga nar jag tittar ned mot nagra djur.
Det ar sma ulliga hundar, men anda grodor.. 

Det sista jag fornimmer ar kanslan av att Francesco letar efter mej och jag blir orolig eftersom jag inte vet hur vi ska kunna komma i kontakt. 


Vaknar av att telefonen ringer i vardagsrummet, det ar Francesco.


namn namn namn o fran det till mina idoler, usch kan man kalla det idoler?, skit tontigt o ha idoler! Fy fan.

Elva Maria far det bli...
Tycker det ar tontigt att ungen ska ha mitt namn men om det ar priset jag far betala for att Francesco ska acceptera Elva sa ma det sa vara. Elva Maria. Later bra tycker jag.,
Det far val bli nan slakt grej eftersom bade mamma o mormor heter Maria i andranamn. Gott.
Vi har avklarat kon nr 1. Inte for att jag menade att det kvinnliga konet skulle vara det framsta eller sa,, eller jo, det menade jag visste! hehe..

Da far man borja tvista om pojknamn da.. Elvis ar inte dumt,  jag har faktiskt ingen storre idol an han. (och har har hans personlighet INGENTING med saken o gora, han var ju ett javla ackel, det vet ju alla)
Men vad galler musik, en gud.
Har alltid haft svart med att lista nr 1 av Elvis, Janis, Jim M, Jimmi H (de ar tatt foljda av Roy Orbison, Chuck Berry och Bob Marley) Men Elvis har pa nat jakla satt lyckas berort mej mer an de andra..

Hur som haver, nu var det ju namn det var fragan om, och Elvis ar ju knappast ett namn att skammas for, det skulle i och for sej Fader Francesco gora,, - Vad ska alla snobbiga, ytliga, overklass italienare saga om det rodblodiga namnet????

Skiter jag fullstandigt i! haha!

Fran det ena till det andra, jag fattar inte varfor i helvete jag ar sa inproduktiv (om det nu ens heter sa) pa dagarna!!?
Helt inkapabel till o lyfta ett finger ar jag. Nu kan jag sitta har o skriva i timmar sakert..
Varsagoda o tackar tackar for den valsignelsen, nu kan jag spruta ur mej ord hela natterna till allas fortjusning! Ne man far ju nastan angest i jakla Daglandet Sverige om man ar uppe pa natterna.
Usch, onormalt, associalt, lattjefyllt och utom all normalitet att ga omkring o tro att natten kan vara dag.
Fan vad gor man nar hjarnan inte funkar dagtid, det ar ju for ljust?
Allt ar tyngre pa dagen, kroppen, luften, tankar..

Ar inte ett dugg trott.
Ska anda lagga mej o lasa min nya illustrerad vetenskap, tvinga mej o sova sa jag kanske latsas att jag ar en av dom imorn.. Att jag ar normal, sa jag far va med o leka..
Haha! ALDRIG! Dom kan skita pa sej! (vilka dom? borjar inte jag lata lita smatt paraniod borderline psykotisk??)
Fortsatter det sa har sa far jag borja fila pa ett nytt manifest; "Det nattliga manifestet" eller nat.

Fast nu VILL jag lagga mej o lasa I V alla fall trots mitt manifest.

Go natt Go morron What ever.

Fragment av drom

Dromde valdigt konstigt och jag minns att jag forsokte lagga det hela pa minnet, men vilket minne?
Javla graviditetsminne har jag nu = 0.

Minns endast att jag "vaknar" med kanslan av att det ar sa javla sent, springer upp o ser att det redan ar morkt ute!! Kl ar typ 8 pa kvallen!
Paniken stiger och det kanns som att jag gar under att jag missat en livsviktig dag, att allt ar forlorat utan just den har dagen.
Jag skyndar till fonstret, vaggen ar plotsligt valdigt hog o fonstrena ar valdigt langa och sitter hogt upp, jag nar knappt att se ut och for fonstrena hanger det lakan.
Samtidigt som jag forsoker speja ut i skymningen sa ringer jag Nina och svamlar i panik att jag sovit bort dagen, att jag inte vet vad jag ska ta mej till. Upplosningstillstand befinner jag mej i, sen vaknar jag.
Pa riktigt.

Slut

Man behover inte dricka for o bli flummig...

Hemma hos Alfiohihi! Billig fyllahihi billig fyllafelvand bild, men ser roligare ut sa har, ser ut som jag ramlat ned fran soffan av fylla!o allt va deras fel!


11 Elvis Elvy...

Igar slog blixten ned i mitt huvud! Elva!!!
Mitt barn ska heta Elva! (om det nu blir en flicka) Hur kan jag ha missat det mest sjalvklara namnet av Alla!
O har har man gatt o funderat pa namn som Leona, Ha! Da kan hon lika garna heta Lejoninna. Bajs.
Eller Estelle,, fint, PA EN BRASILIANSK MODELL kanske.
Elva Elva Elva Elva Elva!
Jag blir ju avis, ungen kommer ju ha ett geni till mammma men jag kommer alla fall va skit avis pa hennes namn (om det nu ar en hon)
Fatta o kunna stava sitt namn med siffror!

Ringde karln o berattade, (han som for ovrigt haller stenhart pa Mimmi SOM MIN KATT HETER och for en pojke Tore).
Jag tanker inte overreklamera min asikt med massa stora bokstaver, utropstecken eller upprepningar.
T     o     r     e    (jag skrev aldrig mellanslag)  D   e   t     t   a   l   a   r     j   u     f   o   r          s   e   j     s   j   a   l   v    (Nastan)

Elva it is! Karln var INTE imponerad.
Han trodde att jag medvetet hittat pa en kvinnlig form av Elvis! Och det hade jag inte ens tankt pa! Dold genialitet haha!
SON = ELVIS

Forklarade den egentliga orsaken till namnvalet, vilket var svart for det var ju snarare en uppenbarelse.
Nar jag hogt for mej sjalv sa Elva sag jag ett valdigt morkt barn omsvept i lila eller snarare kanske holjd i lila med lila pa ogonlocken och Det var Elva. 

Idag ringde karln och sa: "Elva and Elvis, absolutely not" Jag sa JO-O.
Han kontrade med (jag tar det pa svenska) : Doper du min son till Elvis, da doper jag honom till Tore i andranamn.
ARMA BARN.

Nu ska jag aka till mormor min, som or ovrigt heter ELVY..........................

Hund-dag TrÅÅÅÅÅk!!!

Skjutsat runt hunden till massa klippningar o veterinarer idag...

Nu pratar jag med Nina i telefon om Universum och annat...
 Svart = materia. Vitt = evigheten.
Farger = anglars och Universums sprak. 11 = lila.
Regnbagen, matematik, musik..

Nu far det vara nog, gar inte o skriva o prata i telefon samtidigt.

Go natt Go platt.


Internet Antligen!!

Oh Happy day!
Intranat at last, o har sitter jag i en lagehet i Tunan o bara moffar potatis o frukt nar jag skulle kunna skrivit for lange sen..

Idag har jag kopt en present till karln, nagot han verkligen behover hihi, det varsta ar att jag behover den lika mycket.
Det storda med den har grejen som heter "Loc8tor" (sparar upp o hittar de saker man oftast tappar bort forutsatt att man fast en liten sandare pa dem) ar att jag for nagra ar sen var sa har ---- nara att ta patent pa precis en san apparat (hade ingen prototyp dock)
Ringde patent och registreringsverket som tyckte att det lat som en riktigt bra ide,, men men, som med alla bra ideer man haft..
Kanns mindre jobbigt och kopa en fardigbyggd o allt.

Skum tanke jag fick precis nu! Sitter har o sma myser vid tanken pa att fa bli tant.. Den dagen trodde jag val aldrig skulle komma haha!

Ne nu blir jag uttrakad av mina egna tankar, inte mycket kul som bubblar fram vid den har tiden i soffan i Sverige, imorn maste jag ova pa o rita ansikten, maste maste maste!! Annars kommer jag alrig att komma in i tavel malandet igen, det blir ju liksom mycket svarare utan rodvin o cigg, men det ska ga!
Inspiration SKA infinna sej och jag SKA borja mala igen. Basta.

Nu ger jag fan upp skrivandet for i natt, det blir inte mycket substans i detta soffpotatis halv bloggandet.

Over and out.

Rese Ångest!!

Fy fan va jag inte vill aka till jakla skit Sverige!!
Jag har velat det jatte lange men anda inte, vore ok om jag kunde zappa mej for har borjar det bli 30-35 grader o det har jag inte mycket till overs for.. Trots! att jag ALSKAR sommar, sol o varme, men just nu i mitt gravida tillstand har jag inget annat val an o bli svettig, flasig, svimardig osv......... Kanns SA DAR!

Ingen kall ol pa uteserveringarna, inget skit Gott VIN (rott) pa en av alla favvo vinbarer..... INGA CIGG!!!!!

Sa da blir Sverige ganska bra anda.. Kyla, lagenhet, kompisar, TV TV TV TV TV ! Film, telefon, dator, mat.

Men det ar bara sa Okul o aka taxi, buss, flyg o bil Helt utan o dricka vin, roka cigg o skriva dikter emellan!
Nu blir det lasa "en god bok" sippa pa lite varm choklad... Fy Fa-an! Det ar ju sa man doooooor!!!
Graviditet tar verkligen det roliga ur att flyga 150 ggr per ar..

Nu ar det inte bara hemskheter med o vara gravid, det ar ju bara det att man inte fatt beloningen an och det ar 4 manader kvar och under tiden skulle man ju vilja leva som vanligt.. Ha! Glom det nar man ar borderline Vinalkis!

Om 40 min kommer taxin, jag onskar mej sjalv lycka till pa uttrakningens resa mot uttrakningens land.

Hejs svejs.

Mörk dröm

var pa tripp med vanner, en kompis hade en katt med sej som borjade krangla nar de skulle bli avslappta.
jag pratade i telefon med en annan kompis och berattade for henne att vi varit sa snalla o tagit med hennes bil (bla volvo 740?) och stallt den i Katrineholm och det  var bara en tidsfraga innan den av en slump skulle dyka upp hemma i Eskilstuna..
Sen var det lite skumma episoder runt busshallsplatsen i Skogstorp (!) Trot eller ej, men vanligt forekommande i mina drommar

Avslutade allt med en klassisk "filmatiserad mordhistoria": Polsk tant/kvinna i skinn smyger runt i kring och under en stor bil.
(stundvis ar jag hon men annars betraktare) Hon ska morda en akta man till kvinnan som bestallt mordet och om hon gor det sa kommer hon sjalv att bli mordad direkt efterat. Det vet hon for att hon sett det handa (scenen spelas upp for mej i drommen)
Hon mordar inte den har mannen och hennes moster blir valdigt glad over det, och allt slutar med att kvinnan (som ar kedjerokare) sitter med handrna fulla av kvistar o pinnar, framfor henne massa orokta cigaretter o da forstar man att hon nu inte ta tanker roka de cigaretter hon missat, utan hon har alltsa slutat roka.

haha! Arets moralkakedröm! Skulle morda man, angrade sej o kunde sluta roka som beloning!

Finns inte mycket kul i den har drommen att analysera, typisk drom nar man ar lite vilse o inte riktigt vet vad som hander..
TRAKIG!
Inte ett budskap, Forutom den delen dar polska kvinnan sitter med pinnar o kvistar i handerna..
Det kanns lite klurigt och intressant!
Annrs var det en skitdrom.

Tack o hej

Tredagarsrapport

Nattens drom var ganska diffus, det enda jag egentligen minns ar att jag statt  framfor hyllor med massa nagelsaxar o plotsligt kommit pa att det ju var jatte bra eftersom jag behovt ett par nagelsaxar skit lange!
Hamnade pa ett apotek idag o dar fastnade blicken pa en hylla med nagelsaxar.. Nattens Profetia uppfylld!

Men vanta, det var na mer jag dromde, nanting om en stig, odlor o djur, dinosaurier kanske det var.. Fan!
Sa nara men anda sa langt bort..
Jaja, det kommer till mej forr eller senare.

Igar natt var det lite rorigt, i huvudsak sa var jag i ett rum med kostymkladda manniskor o plotsligt borjade vi skjuta pa varandra, jag skot en hel det, ratt i huvudet PANG!
Men jag blev oxa skjuten ratt mycket, jag kande hur blodet skvatte fran halsen, men jag lyckades overleva..

I forrgar sov jag ute i stenhuset i Chianti, dar finns det alltid intressant energi, ibland givande ibland jakla elakingar.
Nina hade oturen o bli pahalsad av en jakla skitgubbe som tyckte att hon var lat som bara lag o sov hela dagen.

Jag dromde att jag var i djungeln. Djungeln lag i Toscana (!) och dar borjade det snoa..
Jag var sedan nagonstans i Colombia fick jag kanslan av och blev testad for en tropisk sjukdom som gick i lagret (?)
Testet var positivt, det kunde man se, for jag fick en ROD platta, men det var inte allvarligt, jag skulle fa medicin o det var forhoppningsvis ingen fara for barnet.

Innan jag vaknade talade nagon (telepatisk kansla) om for mej (och jag for nan annan sedan) hur det lag till med Universum.
Det ar helt enkelt sa att det allra allra minsta, den verkligt minsta substansen inte existerar. Och att det allra storsta dvs universum inte heller existerar, kort o gott; det finns inget minsta eller storsta FOR ATT DE AR SAMMA SAK.

Sedan sag jag jorden uppifran, belyst o roterande o allt.
Jag upptackte att en stor del av Afrika (ostra delen) var platt, jag upptackte aven att andra kontinenter som suttit ihop med Afrika oxa va lite platta, sa jag borjade pussla ihop allt till Pangea tid.
Jag forstod att det maste ha hant nagot dar men jag kande mej lite for lat for att verkligen klura ut allt, sa jag nojde mej.

Aterkommande just nu i drommarna ar sno och att se jorden uppifran.

Det jag hoppas pa nu ar lte mer spannande sanndrommar eller profetiska drommar el va man nu ska kalla dem.

SWEET DREAMS


Blev inge flyg den har gangen heller...



Forra manaden bokade jag 3 eller 4 flyg som jag aldrig tog och forra veckan missade jag ett
och struntade i det andra..
Idag har jag struntat i annu ett flyg.
Kan inte bestamma mej for om Ryanair alskar mej eller hatar mej, tank flera ganger i veckan maste nan stackare pa Pisa flygplats sitta och ropa upp; "May ms Maria Larsson be kind to go to gate nr 7, Maria Larsson to gate nr 7" (kanske inte riktigt sa, men va fan)

Det ar faktiskt sa javla illa att bade flygvardinnor och stewards borjar kanna igen mej och heja!
Vet inte heller om det kanns bra eller ej, men om jag inte borjar fa rabatt pa kyckling och minestronesopporna och vinagerchipsen snart sa blir jag fanimej  forbannad.

Mastre ju beromma Ryanair for en helt sjukt bra resetidning, som man dock inte far ta med sej ur planet men som jag senaste halvaret lyckats smuggla med mej VARJE GANG!
De skriver andast om europeiska resmal, me det racker fan gott o val, REKOMMENDERAS.

Jaja, ny flight bokas just i denna stund och den 19:e sitter jag for i helvete pa det dar planet! Jag har faktiskt saker att gora hemma.

For ovrigt sa har jag haft skitkul 2 dagar, operasjungande i stackars 2 italienska killars bil, samma 2 killar som jag o Nina tidigare matat med hur ackliga, opalitliga, ointelligenta, sma manschouvenistiska grottmanniskor italienska man ar..
Hur javla bra det ar i Sverige, att Berlusconi inte ens kan raknas till manniskorasen, att jag o Nina minsan inte ar nagra jakla KON att vi ar INDIVIDER, och att alder inte existerar,alltsa inte heller tid osv osv....

Tillslut skjutsade de hem oss, vi skrek o vralade (Andrea Boccelli sjong) i deras mojligtvis mansgrisiga oron.
De spelade Tracy Chapman nar de slappte av oss sa jag klagade trumpet pa att jag fanimej tappat bort 2 st av hennes skivor och som tack for vara aggressiva attacker pa Dem, Fiorentinare, Italienare, Man i allmanhet fick jag deras Tracy Chapman skiva, puss pa kinden, omma blickar och hora att svenskar ar valdigt intelligenta, de bara maaste aka till Stockholm..

jahapp, varfor ska det alltid vara "The Nice guys" man skaller o gormar pa??                                                                            GO NARR, NATT skulle det vara, men det blev ju lika bra med narr    .

Veckans: Bild jag gillar

Mina fingrar, min underbara cigarett och Ninas ben.
Hemma hos Alfio.


Tom i huvudet..

Startar en blogg, kanner mej taggad, har massor o skriva, o sen totalt jakla Nedlagg.
Inte en tanke, inte en anekdot, inte ens en asikt!

Man kanske skulle bli ytlig tappa hjarnan ytterligare o gora en kommersiell "catwalk-blondie-pluttis-mode-hiss&diss--bajs o kiss blogg" men anda inte....

By the way; Kul o va Gravid nar man ar VINalkis o notorisk fest o flumprisse.

GODERNATTERGODERNATTERBADEHERREOFRUVIONSKAREDERALLAENFROJDEFULLJUL


Hund


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0