UTFYLLNAD, SUBSTITUT OCH LURERI......

Och vad menar jag med det..?

Jag har shoppat kläder, glott på tv, ringt till elbolag fastighetsbolag försäkringsbolag, gått till banken,  bytt lägenhet,  samt köpt en svindyr MacAir att leka med.

DET my fellow home sitters ÄR UTFYLLNAD SUBSTITUT OCH LURERI!!

Hur kommer man i kontakt med ett inre universum som man lyckats hitta till med lite hjälp av till stor del vin o cigaretter??
Hur fan hittar man tillbaka i den spiknyktra inte så speciellt spännande über Svenska vardagen som Gravid?!!

Usch jag blir desperat snart.. Klarar inte av den här oinspirerade 9-5 miljön!!

Men hur nu min omgivning än är så måste det här ändå vara upp till mej... Men jag fattar bara inte hur man flummar och djupdyker i psyke, undermedvetande, själ, hjärta o hjärna helt utan Vin, mitt livselixir!!

Är jag alkis eller bara patetisk? Ska man prova yoga?

Vad jag skulle vilja göra är att prova hypnos, som kanske skulle få en att,, ja, kliva ur den här jävla lådan!!!!! Åtminstone sticka upp huvudet.

Jag ska ringa Nina, det är kanske dags nu, jag har avvaktat tills det skulle börja bubbla i huvudet, man vill ju inte ringa nån o bara sitta o sucka i luren, hjärndött svenskmummel. Ne fy fan!
Jag skulle ge mitt vänstra lillfinger för att kunna sitta på Giubbe Rosse o dricka det knarkiga fnissvinet och bli påhoppad av gamla gubb konstnärer och poeter, o spå varandra med mini tarotleken!!!

uhuhhuuhuuu.......

Må detta barn ta o dimpa ner snart! Bara 2 månader kvar....

Kära kära inspiration var är du?? KOm o ta mej, jag sitter ju här. . .



Idag har jag målat

till skillnad från o vara vinfull o kedjerökande så har jag idag börjat måla på en tavla spiknykter..
Det var intressant och helt ok, men jag gav upp efter en halvtimme, för att sitta på golvet o måla är ju inte riktigt lika bekvämt när man är gravid i 7:e månaden.
Hoppas att jag känner för att fortsätta imorn.
Nu ska jag sova, det har varit en lång dag med städning o skit, brorsan kom upp full o upprörd o ska nu sova på soffan.
Imorn måste jag skriva vad jag drömde natten till idag.. Skit skumt var det..

Go natt netto skatt!


Drömmar römmar ömmar

Dummaste rubriken nånsin...

Jag har drömt,,  Att jag varit i Uganda o försökt hjälpa en stackars fattig flicka att sälja Tvättmedel (!) som var hennes enda inkomst. 
Jag har varit i undervattenstunnlar o dykt o simmat för att komma till undervattensskeppen, jag har sett några av mina kompisar bli slaktade i ett stort ödsligt hus, Francesco har stannat mitt framför ett tåg som förstenad, jag har badat i ett badhus i en jätte pool med massa kompisar.. Vänta få se nu...

Jo, jag har även varit i Mongoliet och "pysslat" eller gjort traditionellt handarbete eller vad det nu var med fattiga Mongoliska barn, sedan rest som pilgrim till Kinesiska muren (som för övrigt just då var gjord av mörkbruna "järsgårds träpinnar") där träffades en jätte samling människor dvs Svenskar, Norrmän och Danskar till nån slags landskamp för plötsligt börjar det kastas spjut.
Jag blir förfärad eftersom jag är gravid har jag ingen lust att delta i en kamp på liv och död, jag försöker gömma mej men hamnar alla fall mitt i allt och det känns som att alla bara kastar mot mej.
Jag ser hur träspjuten kommer vinande mot mej i luften och jag parerar dem med mitt eget spjut (som jag nu plötsligt håller i).
Jag kastar mitt spjut men mot en lokal kille mongol/kines av nån anledning, och spjutet träffar antingen honom eller hästens bak..
Jag befinner mej plötsligt bland norskt o danskt vilket känns lite farligt, jag springer mot muren åt sydöst och innan jag kommer fram dyker det upp en slags skyddande skärm utanpå muren som betyder att alla de som inte hunnit bakom den liksom förlorat och därför kommer dö.
Jag finner mej inte i den tanken så jag lyckas tråckla mej in innanför skyddet, men jag upptäcks så jag klättrar upp för muren (som nu är gjord av en ljus beige porösare sten) smidig som en katt.
Efter mej kommer det flera andra människor som vägrar finna sej i att dö där nere. Jag ser "ledaren" ur det norska teamet som skakar på huvudet och tycker att det är orättvist, dåligt o fegt av mej att smita undan (som att det gällde ett bollspel!!)
Här är drömmen slut.

I natt  drömde jag väldigt diffust om att jag var här i stan, men ändå i ett asiatiskt förtryckar land (apropå allt som skrivs om OS i Kina o mänskliga rättigheter).
Jag var en uppviglare och gjöt mod i en grupp människor i min egen ålder om att stå emot militären och att skrika ut vad vi tyckte, så det gjorde vi.

Ögonblicket senare är jag i husarrest hos min frisör, eller rättare sagt i hennes salong där hon är i full färd med att klippa en annan mörkhårig tjej precis som jag ville bli klippt. 
Jag skulle istället som en del av straffet bli blonderad!! och det skulle bli gräsligt, det visste vi alla, och sen utsläppt en vecka senare med detta hår. 

Så var det slut.

En mus i mitt hus..

Fick ett sms i lordags natt, sa har stod det:
-Musse kom precis in med en skogsmus i munnen som han slappte ner pa hallgolvet. Musen lever o har nu sprungit o gomt sej nagonstans i huset.
Jag ar livradd o vet inte om jag tors flytta mej fran soffan. Hjalp mamma

Jag sma skrattade for mej sjalv i en timme.




Semesteriakttagelse 1

Visste inte att det i Europa fortfarande fanns hela familjer med Hockeyfrilla. Valfriserade sadana ocksa

10

Dromde i natt/morse att jag bara stod, det enda som existerade var mina fingrar och siffrorna som befann sej eller kanske till och med kom ut ur mina fingrar.
Kommer ej ihag om det fanns andra siffror, men den starkaste kanslan var av nr 10 som alltsa rann ur mina fingrar, svavade upp eller hur jag nu ska beskriva det.
Kanslan var att jag befann mej i ett rodbrunt "Nagot" en uraldig plats, kansla av jord, blod o grotta.

Mycket mycket betydelsefull och udda drom det har.

Tillbaks!

Antligen! Nu har jag efter nastan 3 veckors semester kommit hem och aven acklimatiserat mej under en 10 dagar,, det behovdes.
Tv tittande och erimiterande har varit 2 huvudsysslor.

Har tankt att jag MASTE ringa: Mariella, Petra, Nina, Erika, Alex, Fredrik o sakert nan till.. Men sa blir det aldrig na bra tillfalle, jag kanner mej lite socialt inkompetent, inte pa solskenshumor direkt..
Vad ska jag dela med mej av? Familjesemestern?? Att jag INTE kan rekommendera Umag i Kroatien for de som vill ha kulturellt korrekt semester, gillar mat o sandstrander.
Eller ska jag bara stalla massa fragor? JAG AR INGE KUL!! Tom som en alika....

Sorry porry mina vanner, jag ar bara helt tom. Men jag skaaaa ringa, snart.

Jag onskar att man kunde gora allt o ingenting samtididgt, jag har i och for sej lyckats med halften,, att gora Ingenting..

Aterkommer. Chyss!

RSS 2.0