Fest

Jaha jävla Sverige med sin kollektiva moral.

Nu kan det vara så här att det bara är jag som känner av denna kollektiva moral som slår ned på ALLA men allra värst på FÖRÄLDRAR och i synnerhet MAMMOR, men jag vet att den finns och jag vet att ALLA bryr sej.

Så här säger kollektivet:

-Aldrig mer får eller bör den nyblivna mamman tänka på sej själv.
-Det ser så jävla illa ut när en mamma röker. (någonstans i närheten av barnvagnen)
-Mamman har ALLTID det yttersta ansvaret för sin familjs ve o väl. (alltså har pappan inte det)
-En mamma är en sån som alltid vill/känner sej tvingad att plocka efter andra, håller ordning på man o barn, tvångsmässigt städar och har kontroll på ALLT.
-En nybliven mamma får absolut inte känna att hon vill gå ut o festa, det är ju emot naturen.
-Kan inte tänka sej att ha sex nå mer, hon har ju bara ögon för barnet.
-Måste ha stenkoll på nyaste rönen inom barnavård.
-Får ALDRIG mer svära och vara grov i mun.

Jag kommer med all säkerhet gå emot alla ovan nämnda samhällsriktiga åsikter inom kort.

Jag kommer vilja tänka på mej själv, vilja vara för mej själv, vilja festa med kompisar, lämna över ansvar av barn till min karl titt som tätt, gå med barnvagn o eventuellt ta nån cigg då o då, jag kommer GARANTERAT fortsätta att svära och säga massa oegentligheter, sex vill jag ha! och ALDRIG NÅNSIN kommer jag känna det inbyggda kvinnliga kontrollbehovet och den ännu mer inbyggda och medfödda städmani som tydligen personifierar MAMMAN.

Jag känner att detta skulle kunna bli något av Maria Larssons personliga manifeste.. Vet inte om jag vill ha nåt dock.
Jag vill bara kunna vara en människa som får barn som får vara som hon vill utan pekfingrar och rynkade näsor, OJ va nära det va att jag skrev runkade näsor, hahaha! 
Hur som helst, jag tänker inte böja mej för det kollektiva tyckandet! Då dör jag hellre! Uuuh im such a rebel.. hahaha!

Var precis på inflyttningsfest, det va kul och det fick mej INTE att bli avskräckt och äcklad av fulla människor, som man kanske förväntas när man blivit så pass vuxen att man väntar barn.

Jaja, one can only be oneself.

Avslutar med några riktigt kloka ord:
"Livet e en fest, håll med om det folk o fä, o när livet e pest, fyllan värmer bäst"

Dröm

Var på en exotisk strand, VÄldigt exotisk, tillsammans med massa andra människor, vi var lite skeppsbrutna men det rådde ingen panik och allt var i sin ordning.
I det relativt grunda vattnet bara några hundra meter ifrån strandkanten gick det stora kryssningsfartyg.
Ett av fartygen såg jag både från stranden och nedifrån botten på en o samma gång. 
Vattnet var klart och jag lugn, men när fartyget började kränga upp och ned och till och med "dök ned" med fören långt under vattenytan så blev jag orolig och undrade varför kaptenen tyckte att det var bra att köra båten på det där farliga sättet (jag vet att en båt inte KÖrs, men kommer inte heller på rätt ord) 

Det är möjligt att det förekommit STORA delfiner/hajar o andra vattenlevande djur i drömmen men det är nu för mej höljt i dunkel.

Tack o Go natt.

FY FAN JÄVLA TELE2!!!!!!!!!!!!!!!!

Internet har inte funkat på ååååååååår o daaaaaaar!

Det är jäkla tele2 som snuvar mej på nåt jag betalar för!!

Jag har drömt massa, men varit för lat för att skriva upp det för hand, o så kan jag inte ens blogga eller NÅT ANNAT heller för den delen!

Vill skriva o så vill jag svara på massa meddelanden till mej på Facebook, det här är katastrof!!!!!!!!!!!

Vilken dröm! Wohooo!

Först körde jag mina pärons bil, Skitfull! För jag hade svept några öl precis innan och blev helt oväntat okontrollerbart full. Så jag kör runt i 80-talets Eskilstuna (blandat med nån annan stad) och är jätte rattfull, jag försöker bara hitta till ett speciellt parkeringshus så att jag kan parkera bilen, men det tar ett tag o jag kör fel hela tiden.
Jag försöker undvika alla polisbilar, samtidigt som det känns som att det är en polisbil jag kör...... hmmm...
I en lång kurva måste jag kämpa som en dåre för att hålla mej på rätt sida o jag är nära o smälla.
Jag parkerar längs vägen utanför en bensinmack, nu känns det som att klockan är tidigt på morgonen, jag går in i macken o lånar toan, tjejen i kassan kollar konstigt på mej. 
Jag går ut o sätter mej i en brassestol ute vid vägkanten nära bilen (som nu är en gammal silvergrå 80-tals skrotbil) och nu känner jag mej som en medelålders pundar/alkis med luffiga kläder.
Plötsligt är jag lite längre bort från macken och jag ser min mamma komma med sin bil (den jag tidigare lånat av mina föräldrar) Jag ropar och gestikulerar för att hon ska se mej, jag antar att hon ska hämta upp mej, känns det som..

Sen zappas det till mej gåendes längs gatan igen, vet inte vilket årtal det är,, känns som att det är nutid men att jag går runt i min egen lilla värld o fantiserar att det är tidigt 70-tal, det gör jag genom att hitta på att jag polar med Jimmi Hendrix, jag ser "hans" ansikte framför mej o jag småskrattar för mej själv, för det ansiktet jag ser är en vit man med solbrillor, kort krulligt hår och massa massa svart lösskägg i hela ansiktet.. Skulle alltså föreställa Jimmi Hendrix (!) hahaha

NU BLIR DET PAUS I DRÖMBERÄTTELSEN, JAG MÅSTE SOVA.. OCH DEN HÄR DRÖMMEN ÄR LÅÅÅNG.

GOD NATT. 

Katarsis

Har nyss vaknat o så flög ett ord in i mitt huvud som man hört så många gånger men kunde fan inte minnas vad det betyder, så jag slog upp det på wikipedia o det stod så här:

Katarsis

(Omdirigerad från Katharsis)

Katarsisgr. "rening". En person som använde begreppet var Aristoteles som menade att tragedin renar oss. Katarsis är definitionsmässigt det plötsliga känslomässiga klimax eller sammanbrott bestående av en överväldigande känsla, vare sig känslan består i sorgempatiglädje eller annat, och som efterföljs av känslan av förnyelse, av nytt liv. Begreppet 'katarsiseffekt' används också ofta för att sätta prägel på de samlade känslorna efter en emotionell upplevelse, ex. en film eller ett stycke musik. Inom psykoanalysen används begreppet för att beskriva en omvälvande och helande insikt hos analysanden.

 

Kanske har det nåt med drömmen att göra.... Får se, har inte tid att analysera det här nu, Jeanette ringde precis.

Fast det är ju klart att få barn måste räknas till det starkaste katarsis man kan uppleva... Vilket jag ska få....


Internet imorn

Imorn ska mitt internet funka, har tele2 sagt.
Idag har jag l[nat Amalias dator, och n'r jag sitter o skriver s[ m'rker jag att pl;tsligt g[r det inte att skriva a, a, o med prickar ;ver!
Inte nog med det, J'vla Amalias dator har kastat om ALLA symboler!!
"r ju ingen expert, men 'r det verkligen m;jligt att det kan finnas en knapp p[ tangentbordet som trollar bort vissa bokst'ver o st;kar runt med symbolerna???????

Nu blev jag arg o har inte lust o skriva,, fast jag har 'ven huvudv'rk o massa annat o kolla runt s[ det 'r ju inte bara att jag 'r arg p[ datorn.....

Jaja, go natt.

RSS 2.0